Onze voordelen

Scherpe realistische prijzen
Ons doel is niet om de aller-goedkoopste sanitair aanbieder te zijn, maar om de beste aanbod- prijs- en kwaliteitsverhouding te bieden. Hoe kunnen wij ons aan deze belofte houden? Door producten van uitstekende kwaliteit volledig transparant voor iedereen betaalbaar te maken.

Naast de bekende A-merken, bieden wij onze klanten mooie en betaalbare artikelen met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Zo is het voor elke smaak en portemonnee mogelijk om op een eenvoudige en betaalbare manier een droombadkamer te realiseren. Onze sanitair producten zijn gecontroleerd op kwaliteit. U kunt ervan uitgaan dat uw aangeschafte product met zorg geselecteerd is.

Eerst zien dan geloven
Transparantie in onze dienstverlening zien wij als een belofte om tot de best mogelijke prestaties en service te komen. Onze klantenservice is ingericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze producten zijn op kwaliteit geselecteerd. Wij vinden het belangrijk dat u onze beloftes persoonlijk ervaart. Wij verwelkomen u dan ook graag in onze showroom te Wernhout! Wij bieden u dan de mogelijkheid om onze producten van dichtbij te bekijken, te voelen en uit te proberen. Tevens zien wij onze showroom als een plek voor onze klanten om inspiratie op te doen. Samen met onze adviseurs kiest u de beste keuzes voor uw badkamer. Zo heeft u ook de mogelijkheid om uw wensen en vragen direct met ons te delen.

Eerlijke voorwaarden en betrokken vakmensen
Klanttevredenheid is een topprioriteit van Sanexo. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. Daarom hechten wij bijzonder veel belang aan het geven van goed advies en ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat u antwoord krijgt op uw vragen.

U kunt ons persoonlijk benaderen in onze showroom. Tevens staan wij ook graag online voor uw klaar via de live chat. U kunt ons via het contactformulier of via telefoonnummer +31 (0)76 205 50 84 bereiken.

Ruim assortiment
Dankzij het ruime assortiment vist u bij Sanexo zelden achter het net. Wij bieden een zeer ruim assortiment dat bestaat uit de bekende A-merken en een door Sanexo samengestelde voorraad, bestaande uit een scala aan populaire artikelen. Met een divers- en breed assortiment bent u ervan verzekerd dat u altijd vindt wat u zoekt.

Shoppen bij Sanexo
Online shoppen op Sanexo.nl biedt u veel voordelen. Shop online gemakkelijk mooie en betaalbare artikelen vanuit huis op het moment dat het u uitkomt, zodat u de deur niet uit hoeft om te winkelen. Sanexo levert uw bestelling aan huis, geeft u geruime bedenktijd en biedt u verschillende betaalmogelijkheden aan. Zelfs gespreid uw aankoop in termijnen betalen behoort tot deze mogelijkheden.

Heeft u een aankoop gedaan? Dan horen of lezen wij graag of u naar volle tevredenheid geholpen bent. Via Kiyoh kunt u een review achterlaten, dit kost 1 minuut van uw tijd. https://www.kiyoh.com/reviews/1063303/Sanexo.nl

Voor een ieder wat wils
Ons doel is om u te ontzorgen tijdens uw renovatie of u te helpen bij het kiezen van sanitair wat aansluit bij uw wensen. Dat begint met het aanbieden van een compleet assortiment, zodat u altijd het sanitair product vindt waarnaar u op zoekt bent. In onze webshop vindt u de bekende A-merken tegen de laagste prijzen met eerlijke voorwaarden, maar ook budget merken met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Een aangename plek om lekker te badderen of te douchen, waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat u even lekker kunt ontspannen in een door Sanexo geleverde badkamer.