Thuiswinkel Waarborg

Sanexo.nl is als online winkel (met binnenkort ook een showroom in Wernhout) lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en voldoet als lid aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. De Thuiswinkel Waarborg is een onafhankelijk waarborg, goedgekeurd door de Consumentenbond. Dit waarborg garandeert dat u bij Sanexo veilig kunt shoppen, dat we eerlijk handelen en dat we voldoen aan strenge eisen op het gebied van klachtafhandeling, wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Wij vinden het heel belangrijk, omdat wij vinden dat de geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden bij webshops in overeenstemming moeten zijn met de Nederlandse wet- en regelgevend. Mocht u hier meer over willen weten, klikt u dan op onderstaand logo van Thuiswinkel Waarborg.


Thuiswinkel Waarborg

 

Hoe weet ik nou of ik veilig shop?
Ons webadres begint met https:// en niet met http:// De 's’ staat voor ‘secure’ wat veilig betekent. Bovendien ziet u een slotje in de adresbalk staan. Wanneer u op onze website shopt dan bevat de URL in ieder geval https:// en sanexo.nl Als dat niet het geval is, klopt er iets niet en willen wij u vragen om even contact met ons op te nemen, zodat wij hierop kunnen anticiperen.

 

Ecommerce Europe Trustmark

Het Ecommerce Europa Trustmark beschermt u als koper wanneer u een aankoop doet via een online winkel in een ander EU-land en er is een klacht. Als u het Ecommerce Europa Trustmark ziet op de website van een webshop die u bezoekt, betekent dit: dat het bedrijf een toezegging heeft gedaan om te werken in overeenstemming met de Ecommerce Europe Trustmark-gedragsregels, dat ethische normen op de digitale markt garandeert. In het geval van een consumentenklacht biedt het servicecentrum een oplossing zonder tussenkomst van de Rechtbank. Hiermee kunt u eenvoudig en snel een oplossing bereiken. U kunt veilig shoppen bij online winkels met het erkende keurmerk. Ook worden de online winkels regelmatig gecontroleerd om het keurmerk te behouden.Ecommerce Europa Trustmark